Gespecialiseerd in Halal vlees

Halal kip groothandel

Köylü Food is een van de meest betrouwbare Halal kip groothandelaren die met de hand slacht in Nederland. Onze brede selectie van hoogwaardige en ethisch geproduceerde Halal gecertificeerd vlees biedt gemoedsrust en een heerlijke smaak. 

Wat is halal vlees?

Halal is Arabisch voor toegestaan. Halal eten is datgene dat voldoet aan de islamitische wet, zoals gedefinieerd in de koran. De islamitische vorm van het slachten van dieren of gevogelte omvat het doden door een snee in de halsader, halsslagader en luchtpijp.

Pure kwaliteit

Ons uitgebreide assortiment aan verse halal kipproducten is een van de vele hoogtepunten  in het Köylü food assortiment. Onze obsessie met kwaliteit zorgt ervoor dat halal-waarden worden gehandhaafd tijdens de bereiding van elk van onze producten – en ons heerlijke
kipassortiment is daarop geen uitzondering. Onze meesterslager en zijn team maken elke bestelling op maat voor u, zodat u producten van de hoogste kwaliteit kunt verwachten. De kippen in ons assortiment worden daarnaast met de hand geslacht, volledig op islamitische
voorschriften.

Humane methode

De islamitische wet vereist dat dieren die bedoeld zijn voor menselijke consumptie op een bepaalde manier worden geslacht. Halal slachten is een van de meer humane methoden die beschikbaar zijn voor de vleesindustrie en de enige methode die acceptabel is voor moslimconsumenten.

Onze producten

Hele kip

Kipfilet

Kip drumsticks

Kalkoen dijvlees

Waarom Köylü Food?