Aanmelden
Direct contact: info@koylufood.com

Over ons

Kwaliteit & Hygiene

Left

Onafgebroken gaat onze aandacht naar kwaliteit en hygiëne. De meest geavanceerde technologie zorgt ervoor dat Koylu Food aan de hoogste eisen voor productie, verwerking en beheer van de voorraden voldoet.

Onze kennis van zaken gecombineerd met een nooit aflatende passie voor het vak staan garant voor versheid van de producten. Gevogelte is binnen de 24 uur na slachting bij U geleverd …..Van versheid gesproken. Het uitgebreide klantenspectrum van slager over grootkeuken tot sterrenrestaurant zorgt voor de ideale rotatie van ons volledige gamma.

Vooruitdenken. Dat kan alleen maar Uw belangen ten goede komen. Daarom investeren wij dagelijks voor U in de nieuwste koeltechnieken, onze logistiek, ons stockbeheer, onze facturatie en in onze mensen.

Vers & Snel

Right

Koylu Food levert een breed pakket van kip en kipdelen, die dagelijks vers worden aangeleverd. De expertise en het vakmanschap van Koylu Food zit in het feit dat het bedrijf een groot deel van de kippen zelf snijdt en verwerkt.

Hierdoor kunnen specifieke wensen en eisen van de afnemers worden vervuld. Het assortiment bevat alle variaties van het kip.

Binnen 24 uur (en vaak nog veel sneller) na aankomst zijn de kip en kipdelen gesneden, verwerkt, verpakt en geleverd door Koylu Food. Verser is nauwelijks mogelijk!

Contactgegevens

Koylu Food Grobbendonkstraat 3 5628 RE Eindhoven Tel +31 (0) 40 - 248 19 79 Mail info@koylufood.com

Actueel